high hopes

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Chcem s Tebou maľovať spoločný obraz

Určené Marcelovi...

Chcem zaspávať na Tvojom ramene - veď Ty už vieš, ako to mám najradšej. Chcem prvú svoju myšlienku v novom ráne venovať Tebe – si tu, pri mne, Teba ľúbim, s Tebou chcem byť. Teba chcem objať uprostred trojprúdovky, Teba chcem zvádzať v preplnenej električke, na Teba sa dívať a nevedieť sa nabažiť opätovanej lásky neskrývanej v Tvojich očiach. S Tebou chcem chodiť kontrolovať či nepopadalo v sušiarni prádlo, vyviesť sa na dvadsiatku a opäť ju raz pokrstiť tou nekontrolovateľnou vášňou...

Tiež však chcem s Tebou blbnúť tak, ako keď si o mňa bojoval. A chcem aby si ma zaradil do svojho života, aby som bola Tvojou súčasťou, tak ako sa Ty stávaš mojou. Chcem s Tebou zažiť všetko o čom denne snívame, teda aspoň niečo z toho. Pretože tak ako každá kvetinka, ktorú si mi priniesol, síce časom zvädla, no nikdy neumrelo jej poslanie, tak sa nikdy nerozplynie vo vzduchu či vzduchoprázdne to, čo spolu prežijeme.

Nechcem nás dvoch spolu na jednej strane a Tvoj a môj svet na druhej, ale nás dvoch spolu vo svete - v jednom, spoločnom svete - v našom svete, kde sa všetko to čo máme spoločné spojí v jedno a to ostatné sa poukladá ako mozaika pomedzi do krásneho uceleného obrazu.


moje myšlienky | stály odkaz

Komentáre

  1. KRÁSNE...
    ta posledna strofa...nadherna...presne tak sa citim...presne to by som chcela aj ja...
    publikované: 01.04.2007 20:09:26 | autor: jastericka (e-mail, web, autorizovaný)
  2. juj aké pekné...
    :) láska bože láska...
    publikované: 01.04.2007 20:33:00 | autor: india (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014